Стопкадър България он ЕърИзвестен политик призова тези, които управляват футбола, да си

...
Стопкадър България он ЕърИзвестен политик призова тези, които управляват футбола, да си
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Футболният съюз е за тежко уволнение

Стопкадър " България он Еър "

Известен политик призова тези, които ръководят футбола, да си вървят.  

" Футболният съюз е за тежко уволняване и за махане незабавно. Това, което направиха, е непоносимо по отношение на българския футбол въобще. Да затворят стадиона, с цел да не влязат 1000 индивида и да кажат, че Боби Михайлов би трябвало да си подаде оставката и с това провокираха конфликти. В момента е война пред Националния стадион. За първи път виждам да се употребяват водни оръдия против жители ".

Това сподели ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов в студиото на " Денят ON AIR " във връзка на безредиците поради мача България - Унгария.

По думите му всичко това е знак, че страната не действа обикновено.

" Трябва да проучваме. Това, което се случва в Народното събрание, е за психиатрична експертиза на една огромна част от участниците в сглобката. Наблюдаваме конфликт на две неособено законни групировки под формата на депутати и стопански ползи. Делян Добрев изнесе задоволително информация ", съобщи Йорданов.

Факт е, че горивата в България, употребявайки съветски нефт, би трябвало да са по-ниски, означи гостът.

" Тази разлика изчезва. Има отчети на ДАНС, които наблюдават къде отиват тези пари. Има за офшорни компании. От ГЕРБ и Движение за права и свободи разрешиха на " Лукойл " 10 години да не заплаща налози. В момента компанията има така наречен данъчен щит поради тези одити, заверени от ГЕРБ ", посочи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ пред Bulgaria ON AIR.

Според него във всеки един миг " Лукойл " може да подаде документи и да се откаже да заплати налозите и това ще е изцяло законно.

Йорданов означи нещо, което по думите му не се е случвало до момента: " Мина на първо гласоподаване вотът на съмнение. ГЕРБ и Движение за права и свободи излязоха от залата, демонстрирайки неподкрепа на кабинета. За да падне едно държавно управление, трябват 121 гласа. От опозицията бяхме 66, Политическа партия и Демократична България вътре бяха общо 62-63. Ние поискахме прегласуване и инспекция на кворума, не се регистрирахме. В момента несъмнено текат тежки пазарлъци ", проучва ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

Йорданов е на мнение, че от едната страна конците в Народно събрание дърпат Движение за права и свободи и Делян Пеевски, а от другата страна е Асен Василев.

" Според нас Асен Василев желае да банкрутира " Булгартрансгаз " и да го приватизира ", добави той, написа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР